A nők a pénzre hajtanak?

Valóban számít a pénz a párkapcsolatban?: https://tarskeresoakademia.blog.hu/2018/08/22/valoban_szamit_a_penz_a_parkapcsolatban

Most akkor a nők a pénzes pasikra hajtanak? :Játszunk egy kicsit! Adott két ugyanolyan jóképű, figyelmes, szinte tökéletes férfi, akik nem különböznek semmiben, csupán az anyagi jólétben. Te kit választanál?

Legjobb komment:
Nem számít a pénz? Aham… nos, mennyibe is fáj egy nyaralás mondjuk két gyerekkel két hétre csupán nyugat európában egy olyan helyen ahova nem kell vinni a dobozban lefagyaszott ételt? Lazán 4-600 ezer forint alaphangon. De ugyanígy nem számít az autó? Csupán az fog számítani, mennyire új, mennyire használható a mindennapokban és mindjárt két autó kell, mert apa elmegy napközben az egyikkel, a másikat anya használja a kölkök hurcolásához. De a lakáshoz sem kell ám pénz…minek, csupán egy élhető lakás bérlete mostanság laza 150 ezer havonta és bármikor mondhatja a főbérlő, hogy egy hét múlva költözz. Na ezért kell saját lakás, mert azt bár hitelből fizeted, de a bank csak akkor költöztet ki ha nemfizeted a havi díjat.
Ugyancsak nem kell pénz a kikapcsolódásokhoz, ruhához, lakberendezéshez, oktatáshoz, egészségügyhöz. Aham… ezt mégis ki hiszi el?

A két pasi közül egyértelműen a pénzesebbet fogja a nő választani, legfeljebb a Ferrariban sírdogál esténként, mindsem egy priccsen húzza meg magát ugyanolyan kaliberű férfivel mélységes szeretetben.

Idősebb korban a pénzügyek azért lesznek kevésbé fontosak, mert mindenki elérte azt amit tudott, nincs már sok lehetőség sokkal többre vágyni. Valamint mindkét fél megöregedett és lecsökkent a válogatható ellenkező neműek száma is. Nők ráncosak lettek és ami feszes volt lógni kezd…így már nem fognak rájuk ugrani a kigyúrt férfiistenek tele buxával. A pasik meg pocakosak, kopaszodnak, ráncosodnak és kezdődnek a betegségek is… rájuk sem fognak ugrani a 22 éves feszespopsis csajok… tehát megalkusznak és rájönnek, hogy a lehető legjobbat kell választani.

Blue Box Forever