Tartalomgenerátor

A levelesládákba dobott helyi újságok pl: “Lokál” rögtön a szelektív hulladékgyűjtőbe kerülnek, ugyanakkor szívesen megnéznénk egy hír pártközponti magyarázatát.

Ebben segít a tartalomgenerátor.

Nem kell többé a kormánylapokat bújni, itt a propagandagenerátor!
https://444.hu/2018/09/24/nem-kell-tobbe-a-kormanylapokat-bujni-itt-a-fideszes-propagandagenerator

Túl sokat pattognak a barátok, rokonok? Ne aggódj! Nincs más dolgod, mint beírni a lejáratni kívánt személy nevét, és a rendszer máris legenerálja a saját, Habony-díjas lejáratócikked. Jó szórakozást!

Az Index-444-HVG tengely által felemelt celeb, a „magyar Conchita Wurst”, Fekete-Győr (Fegyőr) András képtelen belenyugodni a választási vereségbe, a héten Brüsszelbe megy, hogy megvédje a terroristákat. Sürget az idő, mert ősszel jön a mindent eldöntő választás. Ezért támogatják minden erejükkel az ellenőrizetlen bevándorlást.

A migrációpárti, magyarellenes feminácik lebuktak: nem tűrik az ellenvéleményt, mindent el fognak követni, hogy elvegyék tőlünk a biztonságunkat, a munkahelyünket és a nemzeti identitásunkat. Miközben Soros emberei csalással fogadták el a magyar embereket gyalázó Szargentini-jelentést, Nyugat-Európában a dzsihádista népvándorlók nőket és még gyerekeket is tömegesen erőszakolnak meg.

Sargentini és a toprongyos elvtársai jobban tudják, mi kell a magyar népnek, mint maguk a magyar emberek, ezért támadják minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációját. Legutóbb épp Petőfi Sándor próbálta bebizonyítani a felsőbbrendűségét, amikor cikkünk alatt egy kínos kommentben járatta le magát: a fake news-gyárakról tudósító, a Kun Béla szellemi örököseinek nyomásának nem engedő, folyamatos ellenszélben dolgozó kormánypárti sajtót próbálta támadni, de maximum csak saját tudatlanságáról állított ki lesújtó bizonyítványt.

A bevándorláspárti nehéztüzérség a tehetségtelen, az előző munkahelyén is megbukott Kálmán Olgára hivatkozva azt harsogja, hogy diktatúra van, ország-világ előtt hülyét csinálva magából. Jobb, ha nekik és a hozzájuk hasonló, Petőfi Sándor-féléknek megüzenjük: a magyar ember igenis retteg Párizsban, Berlinben és Rómában!

De nem hallgatjuk el az igazságot. Ideje visszatérni a józan észhez.

Blue Box Forever