Parkolási Zónák, Megbüntették, pedig befizette a parkolást

PARKOLÁSI ZÓNÁK https://www.nemzetimobilfizetes.hu/articles/view/parkolas-zonak

“Persze lehet szemfüles, megnézi az appot, az automatát, megkérdezi a szomszédokat, felhajt egy parkolóőrt, aztán az átlagbl négyzetgyököt von, és aszerint fizet. A parkolóőr is lehet beépített ügynöke az ellenségnek, úgyhogy hazugságvizsgálatot is kell rajta folytatni…”

Megbüntették, pedig az app és a térkép szerint is jó zónában fizetett parkolást https://homar.blog.hu/2014/11/13/megbuntettek_pedig_az_app_es_a_terkep_szerint_is_jo_zonaban_fizetett_parkolast

Sokan megszívják:

“No, azért nehogy már még én járjak kanosszát, hogy fizethessek egy nemszolgáltatásért egy intézményesített rablóbandának, amikor van drága nemzeti pénzen fejlesztett (kisajátított) védelmi pénz szedő app! Majd még a lábamat is én törjem el saját baseballütővel, ha a verőlegények pont nem érnek rá behajtani?”

“Én megnéztem, smsben intéztem a parkolást. Semmi gond, dolgomat elintéztem, parkolást leállítottam, hazamentem vidékre, nem bp-i vagyok. 3 hónap múlva kapok egy szép levelet, hogy fizetés nélkül parkoltam, a mikuláscsomagban levő 5ezres csekket nem fizettem be, így 20ezer. Telefon ügyfélszolgálatnak, de én fizettem, megvan az sms, mikuláscsomag nem volt. Válasz: rossz körzetbe fizettem, az az automata az út túloldalán van, ami másik körzet, nekem az kellett volna, ami kint van az utca végén, az meg nem az ő gondjuk, ha valaki lenyúlta a csomagot a kocsiról. Ok, az utca végéig el se mentem, mert nem ott volt dolgom, honnan kéne tudnom, hogy az utca 2 oldala 2 külön körzet, egyébként fizettem, csak keveset, egyezzünk meg, fizetem a különbözetet a magasabb tarifára, + az 5ezret, mindenki happy. Azt nem, megkaptam a csekket, 20ezer, ha pofázok, feljelentenek, alsóhangon 40ezer, és szaladgálhatok ide-oda. Befizettem a 20ezret, csekkre meg ráírtam, hogy b.sszátok meg. Erről ennyit.”

Kacsa?: Abban az esetben, ha az autó csomagtartóját nem csukjuk le, akkor a parkolóellenőrök nem büntethetnek meg, azért mert a rakodás nem minősül parkolásnak.

https://hir.ma/belfold/ingyen-parkolhatsz-az-egesz-orszagban-megmutatjuk-hogyan-lehet-ingyen-parkolni/157093

Blue Box Forever