zarándokláshoz, túrához csomagcipelés : kiskocsival, “banyatankkal”, kézikocsival

Feri bácsi eredetileg egyébként nagy hátizsákkal indult útnak, de hamar kiderült, hogy nem bírja a csípője, ezért váltott menetközben erre az alternatív csomagszállítási módra, ami egyelőre remekül bírja a kiképzést, leszámítva persze a saras és sziklás szakaszokat.

https://www.kektura.hu/hir/feri-bacsi-es-forint-kutya-kalandjai-a-keken

túra utánfutó hiking trailer

Egy ilyen túrautánfutó ugyanis akár 30-40 kiló súlyt is elbírhat, ami több túrázó holmiját is jelentheti, viszont mivel a földön gurul, nem jelent akkora megterhelést az embernek, mint a hátizsák.
A kiskocsin húzott összsúlynak ugyanis mindössze a 30-50%-a terheli az embert (a kocsi típusától függően), a maradék 50-70%-ot a földön guruló kerék (vagy kerekek) viseli(k). Többféle kivitel kapható belőle, van, ami egykerekű, mint egy kis talicska, de létezik kétkerekű is.

https://elcaminofrances.blog.hu/2018/03/16/mi_is_ez_a_tura_utanfuto

Különös zarándok járt Szekszárdon – érdemes megfogadni a tanácsát
https://kadarka.net/cikkek-kat/rolleast-shahin-tivay-sadatolhosseini-szekszard

Az élet örökös körforgás. Bár a napok és évek úgy ismétlődnek, ahogy az óra körbejár, mégis minden nap más és más. Nem értelmetlen művészi projekt, sokféle mondanivalója és célja van a nemrég Szekszárdon járt, különös vándor szokatlan zarándokútjának, mely nekünk magyaroknak is többféle tanulsággal szolgálhat.

valaki egy 2,2 méter átmérőjű kettős fémkereket gurított maga előtt. A kerék belső rácsszerkezetére holmik voltak felerősítve.

Blue Box Forever