Vegán étrend árnyoldala: fing probléma, romló fogak, …..

Miért fingik büdösebbet egy vegán, mint a mindenevő emberek?

“A barátnőm vegán, és már rettegek mikor átjön hozzám éjszakára. Kedvenc étele a Kuszkusz és amikor már látom, hogy azt rendelt, akkor kezdek imátkozni, hogy éljem túl az estét, olyan büdöseket fingik. Nem győzőm kiszelőztetni. Szóval a válaszom igen büdösebbet fingik, mert az enyém az övéhez képest rózsa illatú.”

“Minél több nyers dolgot eszel, annál büdösebb. Én és a barátnőm is vegánok vagyunk már 5. éve. Ő sokkal több nyers dolgot eszik, nem is mer fingani előttem. Az én szellentésemet viszont szinte már a rózsaillathoz lehet hasonlítani, pedig én junk-vegán kaján élek (napi 100g hummusz, fél kiló kenyér vagy tészta, csipsz, vegán bor, vegán sör, ramen zacskós tészták, vegán burgerek). Akkor kezdődik a gond, amikor valaki napi fél kg nyers fodros kelt, kelbimbót vagy egyéb káposztát próbál megenni. Szerintem a hüvelyesekkel nincs probléma.”

Ex-Vegan (8 Years): Veganism Is a Teeth Rotting, Muscle Atrophying, Degenerating, Fart Fest

Te csak az újakat, az ujjongókat látod, és mindig lesznek új ujjongók. Akinek nem ment, mert belebetegedett, legyengült, egysíkúnak, nem finomnak, körülményesnek érezte a vegánságot, annak az álláspontjával már nem fogsz találkozni.
https://csakazolvassa.hu/sporttortenet/

Nem állítom azt, hogy a veganizmus rossz. Csak akkor az, ha nem tudod, mit csinálsz. Oda kell figyelni a test reakcióira, különben ugyanaz történhet, mint velem.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/eletstilus/tonkretette-az-egeszsegemet-es-a-szexualis-eletemet-a-vegan-etrend/

Blue Box Forever