Programozó tanfolyam hirdetések, cikkek (hirdetésnek álcázott cikkek), legjobb kommentek, vélemények, változások

Green Fox – Miért zár be az egyik legismertebb programozósikola, ha nemrég még bruttó 600 ezres kezdőfizetéssel is vadászni kellett a fejlesztőkre?
“Évek kemény és kitartó munkája kell hozzá, nem 4-6 hónap. Ezt pedig csak önállóságból (…és kis szerencsével tapasztalt mentoroktól) van esély megtanulni, amire manapság már rengeteg ingyenes képzés és forrás is létezik. Az utóbbi 5 évben bárkivel beszéltem, mindenki irtózott a bootcampesektől.”

BEZÁR A BAZÁR

#################################

Miért akar mindenki programozó lenni?

“Az ilyen gyorstalpalón bőccsészből meg kisgyerekkel otthon ülő virágkötőkből átképzett programozókat semmire se lehet használni. …Az állami megrendelés meg úgy mûködik, hogy állam bácsi megbízza a neves céget, az visszaosztja a pénz egy felét, a más felét meg megtartja magának, és megbíz egy pincebétét hogy fejlessze le a cuccot kabátgombért. Erre viszont igaz a régi mondás, hogy aki banánnal fizet, az majmot kap. ”

19 éves, és már megkereste a Prezi: https://forbes.hu/legyel-jobb/19-eves-es-mar-megkereste-a-prezi/


Egyre több fiatal szülő képzi át magát programozóvá

Eleged van a munkádból és sokat szeretnél keresni? Van egy tippünk, hogy mit tanulj

“Az alkalmazotti lét sok kötöttséggel jár. Szeretnél a magad ura lenni? Legyél programozó, és legyen kezedben az irányítás! Jelentkezz 4 hónapos képzésünkre.”

Kérdés: A kép a programozó tanfolyam előtti vagy utáni állapotot mutatja?

“Az irodai munka nem való mindenkinek. Te sem szeretnél négy fal között dolgozni? Tedd meg az első lépést a digitális nomád életforma felé, jelentkezz képzésünkre, és legyél programozó!”

“Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak. A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába.”

1.8 milliós fizetéssel is vadászni kell az informatikusokra, kismamák enyhítik az égető programozóhiányt 🙂 https://androidprogramjaim.blog.hu/2018/08/22/1_8_millios_fizetessel_is_vadaszni_kell_az_informatikusokra_kismamak_enyhitik_ez_egeto_programozohia

FREE BIRD Programozó Képző Cirkusz – Javascript, PHP, Python programozás oktatás