Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Személyes adatok kezelése
Az Adatkezelés célja, hogy a személyre szabott szolgáltatás csak megfelelő jogosultság esetén legyen elérhető. A regisztrált felhasználók személyes adatait (felhasználónév, email cím) a blogbook.hu tárhelyet üzemeltető Kunsági Zsolt a tárhely tulajdonosa a saját webes adatbázisában tárolja el. A felhasználó regisztrációjakor kifejezetten hozzájárul, hogy a a tárhely tulajdonosa kötelezően előírt adatait kezelje.
Adatbiztonság
A blogbook.hu tárhely tulajdonosa Kunsági Zsolt törekszik minden tőle elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy a személyes ügyféladatokat tároló számítástechnikai eszközeinek biztonságát megvalósítsa, különös tekintettel az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférés megakadályozására.  
Hozzáférés a tárolt adatokhoz
A felhasználó által megadott személyes adatok védettek, azokhoz csak Kunsági Zsolt férhet hozzá. Jogosultságot csak azok kaphatnak, akik az adott szolgáltatás működtetéséért felelősek.
Adatok törlése
A felhasználó a személyes adatok zárolását,törlését bármikor kérheti a blogbook.hu tárhely tulajdonosától.
Az adattárolás időtartama
A személyes adatokat csak addig tároljuk, amíg az igényelt szolgáltatás  teljesítéséhez, illetve a felhasználó által engedélyezett  felhasználás érdekében arra szükség van.
Biztonság
Kunsági Zsolt, a  blogbook.hu tárhely tulajdonos biztonsági előírásai védelmet nyújtanak a személyes adatokhoz való illetéktelen hozzáférés ellen. A felhasználó által megadott személyes adat harmadik fél számára nem hozzáférhető.
Elérhetőség
Amennyiben az adatbiztonsággal, adatvédelemmel kapcsolatosan bármilyen észrevétele, kérdése, vagy javaslata van, keresse blogbook.hu tárhely tulajdonosát.
Kunsági Zsolt
e-mail: zsoltkunsagi[at]gmail[dot]com