Jövő info

10 képzés, amivel felkészülhetsz a jövőre http://tizdolog.hu/2016/08/30/10-kepzes-amivel-felkeszulhetsz-a-jovore/

Rehabilitációs konzulens képzés – Best Work
Minden kor kitermeli a saját betegségeit, aminek tüneteitől jelenleg mi szenvedünk. Éppen ezért egyre nagyobb szükség lesz olyan pszichológusokra, pszichiáterekre, akik alkalmazkodtak a 21.század emberének lelki nyavajáira. A Best Work rehabilitációs konzulens képzésén olyan szakambereket képeznek, akik megtanulják levenni a súlyokat egy non-stop gép előtt ülő, túlterhelt digitális nomád válláról.

Flexibilis tantermek az (ELIT) amerikai középiskolákban http://szulo2pont0.hu/techkult/680-flexibilis-tantermek-az-amerikai-kozepiskolakban

MoonShot 2017 info

KnowHouse weboldal http://knowhouse.hu

#knowhouse

Hasonló projekt: https://timerepublik.com/

Agyament jövőkép a munka világáról http://index.hu/index2/#bloghu/y2ycoaching/2017/08/26/agyament_jovokep_a_munka_vilagarol

video: https://www.facebook.com/AonHewittMagyarorszag/videos/1545159352216492/

mentorok

versenyzők

zsűritagok

2020 -ra, vagyis három év múlva az Egyesült Államokban várhatóan a munkaerő 40 %-a szabadúszó lesz. A globális mobilitás eléri az 50%-ot. Az exponenciális fejlődésnek és a demográfiai változásoknak köszönhetően 5 millió munkahely tűnik el. A technológiai robbanás miatt erősödik az igény a rugalmas munkahelyek iránt, ahol nincs fix, kötelező törzsidő. A dolgozók szeretnék megválasztani, hogy milyen projektekben dolgoznak, milyen értéket teremtenek. Hosszútávon munkaélményt, nem alkalmazotti státuszt keresnek. Egyre nehezebb megtalálni és elkötelezni a munkavállalókat. Ez a magyar valóság is.

Az Aon és partnerei egyedülálló, jövőformáló versenyt hirdetnek mindenkinek, akinek van egy merész gondolata arról, hogyan lehetne átalakítani a munka világát. Lehetsz egyetemista, ügyvezető, startupper, kreatív gondolkodó, mérnök vagy HR szakember – az a fontos, hogy legyen egy újító ötleted a munka világának megváltoztatására, és ezt fogalmazd meg egy tweet, azaz 140 karakterben!

A legjobb ötletek gazdáit hívjuk meg arra az egyedülálló 24 órás kihívásra, ahol az egyéni ötletekből közösen gondolkodó csapatok, szakértők és mentorok segítségével kialakított koncepciói lesznek. A 10 legformabontóbb megoldás, a kihívás végén egy sajtónyilvános pich verseny keretében mérettetik meg. A legjobb csapatok közel 800 cég HR-, és üzleti vezetői előtt prezentálhatják elképzelésüket Magyarország legprominensebb HR szakmai eseményén, a HR Feszten.

Symfony vs Laravel in 2017, a comparative analysis of top PHP frameworks

Laravel undisputedly has grown to be the most popular framework, according to surveys and Google Trends period of last 5 years (2012-2017). Though Symfony, being 2nd framework in use, powers larger projects like Drupal CMS, and miraculously enough Laravel.

https://thinkmobiles.com/blog/symfony-vs-laravel/

My Little Jumping Poo – Unity game

I coded in C#
Please give this Unity game a LIKE.
I coded with Unity 5.5
If you are interested in the Unity programming. I will share the source code.

Jumping Poo on the Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartCodeCreator.JumpingPoo

Push the screen to keep the poo in the air. Player controls the poo character, attempting to fly between rows of woods without hitting them. The player can win medal if he/she has 20 or more scores.