Respro city kerékpáros maszk

http://www.testbike.hu/velemeny/egyeb-ruhazat/respro-city-maszk?rvid=22234

http://www.allez.hu/shop/?p=productsMore&iProduct=1130&sName=RESPRO-CITY-ker%E9kp%E1ros-maszk

Filter:  http://www.argep.hu/trend/RESP/Respro-maszk-filter.html

Elsődlegesen kipufogógázok illetve a nagyvárosokban előforduló gyakori szennyeződések és káros anyagok kiszűrésére ajánlott levegőszűrő maszk. A cserélhető hypo-allergén és aktívszenes szűrőbetét kiszűri a szénhidrogéneket, nitrogénoxidokat, kéndixidot az ólom-oxidot és a kormot. A két Techno kilégző szelep kiengedi a felesleges meleget, széndioxidot, és vízpárát. Hatékony továbbá a házi poratka és a pollenek ellen is.
Az aktív szenes filterek az alábbi vegyianyagok szűrésére alkalmasak:
savgázok, szerves gőzök (szénhidrogén), alacsony szintű ózon, fémes és nem fémes füstök, mikroszkópikus méretű részecskék.
A CITY filter dinamikus aktív faszén felhasználásával készül mely 95%-os tiszta faszén szövet. Ezt az anyagot vegyi háborús védelmi célokra fejlesztették ki. A szűrőt gyógyászati minőségű nem szőtt poliproplén anyag borítja, mely kiszűri a levegő szennyező részecskéit.

Ajánlott méretek
Nőknek “M” férfiaknak “L” méret javasolt bár nagyon ritka kivételek előfordulhatnak.
Minden maszknál az orrnyereg támasz állítható.

Szennyezőanyagok szűrése
A CITY és TECHNO maszk elsősorban kipufogógázok, üzemanyagok, kén-dioxid, nitrogén-dioxid, szén-monoxid, ólom-oxid, építkezési por, alacsony ózon réteg kiszűrésére alkalmas.

Tisztítás
A Neoprene külső rész mosása gyakori használat esetén havonta javasolt. Ezt langyos, enyhén samponos vízben tegyük az anyagot gyengén megnyomkodva.

Szűrőcsere gyakorisága
A szűrőbetétek gyakoriságtól függően 1-3 hónapig használhatók. Folyamatos használat vagy hosszabb tárolás esetén azonban javasolt a filterek forró vízben történő tisztítása. Ennek módja, hogy forralt vízbe helyezzük a filtert és a vízben állva hagyjuk kihűlni majd száradni hagyni.

Tárolás Száraz de szellős helyen. Tartós tárolás esetén a filtert ki kell venni a maszkból és a fentiek szerint kitisztítani.

Blogbook : PHP | Javascript | Laravel | Corcel | CodeIgniter | VueJs | ReactJs | WordPress