MoonShot 2017 info

KnowHouse weboldal http://knowhouse.hu

#knowhouse

Hasonló projekt: https://timerepublik.com/

Agyament jövőkép a munka világáról http://index.hu/index2/#bloghu/y2ycoaching/2017/08/26/agyament_jovokep_a_munka_vilagarol

video: https://www.facebook.com/AonHewittMagyarorszag/videos/1545159352216492/

mentorok

versenyzők

zsűritagok

2020 -ra, vagyis három év múlva az Egyesült Államokban várhatóan a munkaerő 40 %-a szabadúszó lesz. A globális mobilitás eléri az 50%-ot. Az exponenciális fejlődésnek és a demográfiai változásoknak köszönhetően 5 millió munkahely tűnik el. A technológiai robbanás miatt erősödik az igény a rugalmas munkahelyek iránt, ahol nincs fix, kötelező törzsidő. A dolgozók szeretnék megválasztani, hogy milyen projektekben dolgoznak, milyen értéket teremtenek. Hosszútávon munkaélményt, nem alkalmazotti státuszt keresnek. Egyre nehezebb megtalálni és elkötelezni a munkavállalókat. Ez a magyar valóság is.

Az Aon és partnerei egyedülálló, jövőformáló versenyt hirdetnek mindenkinek, akinek van egy merész gondolata arról, hogyan lehetne átalakítani a munka világát. Lehetsz egyetemista, ügyvezető, startupper, kreatív gondolkodó, mérnök vagy HR szakember – az a fontos, hogy legyen egy újító ötleted a munka világának megváltoztatására, és ezt fogalmazd meg egy tweet, azaz 140 karakterben!

A legjobb ötletek gazdáit hívjuk meg arra az egyedülálló 24 órás kihívásra, ahol az egyéni ötletekből közösen gondolkodó csapatok, szakértők és mentorok segítségével kialakított koncepciói lesznek. A 10 legformabontóbb megoldás, a kihívás végén egy sajtónyilvános pich verseny keretében mérettetik meg. A legjobb csapatok közel 800 cég HR-, és üzleti vezetői előtt prezentálhatják elképzelésüket Magyarország legprominensebb HR szakmai eseményén, a HR Feszten.

B logbook : PHP | Javascript | Laravel | CodeIgniter | VueJs | ReactJs | WordPress