#motiváció # visszafejlődés #devlife Kiégés Burn out

Facebook: Jóból is megárt a sok, tartja a mondás, azaz akármennyire is szeretünk valamit, egyszer biztosan eljön az a pont mindenkinek az életében, amikor hosszabb-rövidebb időre besokallunk, jönnek az “elég volt, ott b*ssza meg a k*rva anyja az egészet”, kiégés és hasonlók.. Ti hogyan küzdötök vagy küzdöttetek meg a motiváció teljes elvesztésével és durva visszafejlődéssel?

Pihenes rovidebb-hosszabb ideig, majd valtas

Ha úgy érzed, hogy ki fogsz égni a munkahelyeden, akkor válts. Hiányszakma, két hét alatt találsz másikat.

ha túlóráztál , akkor most ne tedd, legyen meg a napi 8 óra, meg sok pihenés + ha tudsz , menj el szabadságra, és ne a munkán kattogj…sajna néha én is átesek a ló túloldalára,és sokszor van hogy 8 óra helyett 10-12 is lemegy per nap meg hétvége. Miközben meg a munka tetszik, csak magammal baszok ki

https://www.facebook.com/groups/408156912634809/permalink/3070548096395664/

Vigyázz, nehogy szakmai temetőben élj!

Vannak helyek, amik gyakorlatilag szakmai temetőként működnek. Ugyanazok az emberek ugyanazokat a napi rutinokat csinálják évek óta. Ez persze lehet nagyon magas színvonalú szakmai munka is, ami jól is fizet, épp csak beszűkül az ember ebbe az egy szerepkörbe. Nincs kitekintése a piac többi szeletére, a szakma fejlődésére is csak akkor, ha a munkahelye valamit fejleszt a rendszerein. Nincs szakmai kapcsolata a cégen kívül, csak egy nagyon szűk körrel.

https://jobangel.blog.hu/2018/02/27/vigyazz_nehogy_szakmai_temetoben_elj

B logbook : PHP | Javascript | Laravel | CodeIgniter | VueJs | ReactJs | WordPress

Translate »