Lord Jamar fekete rapper szerint: Soros György van a háttérben a Black Lives Matter mozgalom mögött

Lord Jamar fekete rapper nem támogatja a Black Lives Matter mozgalmat.
Soros György lehet mögötte.
Ezzel a mesterségesen létrehozott mozgalommal leárnyékolják a feketék önszerveződő tiltakozási hullámát.

“No, absolutely not,” responded Jamar. “Because it’s not our movement. This is a movement that was given to us by, you know, George Soros and his f***ing boys. Because they saw how things were going and they didn’t want to go back to the 60s to where we started having our own organic movements. That was a big f***ing problem for them. So let’s give the people a movement that we can control. We’ll provide them the leaders and all this type of s**t. That’s what black lives matter is.”

https://www.dailywire.com/news/viral-video-rapper-lord-jamar-black-lives-matter-not-our-movement-given-to-us-by-george-soros

Koccanással próbálnak pénzhez jutni a bűnözők – Balesetet provokálnak, majd pénzt követelnek

Még szerencse, hogy ott volt a fedélzeten a kamera, az alábbi, Romániában rögzített képsoron ugyanis azt látjuk, hogy egy Peugeot 307-es sofőrje szánt szándékkal balesetet provokál, többször is indokolatlanul befékezve a felvételt készítő autó előtt.
Amint megvan az érintkezés, gyorsan kiugrik öt darab megtermett “fiatalember” az autóból, és fenyegetőzni kezd. A felvételt készítő úriember leírása szerint először 500 lejt (kb. 35 ezer Ft) követeltek tőle, és a rendőrséggel fenyegették. Amikor ő azt mondta, hogy akkor hívják a rendőröket, megvárja őket, rögtön 200 lejre csökkent a tarifa. Amikor erre se reagált, és elkezdte magától tárcsázni a rendőröket, meg rögtön késeléssel kezdték fenyegetni, mondván, nekik nincs idejük a rendőrökre várni.

Hasutasok

Négy régi jó barát – a rendszerváltásig mindnyájan vasutasok – a leépítések áldozatai lesznek. Sok évvel ez után, mikor már a régi állomást is elhordták a tolvajok, Honos falu egykori állomásfőnöke Zsuzsa Lajos értesítést kap a városból, hogy menjen be az állomás irodájára. A MÁV ugyanis ezt a szárnyvonalon lévő állomást nézte ki, hogy a Taszáron állomásozó katonáknak szállított árut ellenőrizzék. Zsuzsa Lajos, hogy a négy barát alkalmilag újra álláshoz jusson azt hazudja, az állomás még létezik