Mobiltelefon – Saját hívóazonosító megjelenítése

Új telefont vásároltál, és nem működik a hívószám kijelzés? A barátaid nem veszik fel a hívásod, mert nem tudják, hogy Te hívod őket? Bosszantó, főleg ha a szolgáltatónál engedélyezted a hívószám kijelzést a SIM kártyádhoz, és mégsem működik.

Kapcsold be a Saját hívóazonosítót a telefonon az alábbi lépéseket követően, hogy mindenkinek megjelenjen a telefonszámod

Samsung: https://eu.community.samsung.com/t5/m%C3%A1s-okostelefonok/saj%C3%A1t-h%C3%ADv%C3%B3azonos%C3%ADt%C3%B3-megjelen%C3%ADt%C3%A9se-h%C3%ADv%C3%A1s%C3%A1tir%C3%A1ny%C3%ADt%C3%A1s/td-p/1264540

távmunka: a munkáltató hozzájárulhatna a rezsiköltségekhez

A módosítás lehetőséget adna arra, hogy a tételes elszámolás helyett a munkáltató kvázi átalányként a mindenkori minimálbér összegének 10 százalékáig járuljon hozzá a rezsiköltségekhez. A szükséges eszközök beszerzését is támogathatja a cég, akár kedvezményes adózási feltételek mellett – fejtette ki Bodó Sándor a lap pénteki számában.

https://index.hu/gazdasag/2020/08/07/munkaeropiac_munkavedelem_masodik_hullam/

E-commerce Laravel – Demo Laravel 7 Application

In simple words, e-commerce is buying and selling of goods through internet means. There has been vast development in e-commerce since its introduction in the market. Buying and selling of goods has been a lot easier because of it.

E-commerce laravel was developed using latest Laravel 7. This project is simple yet very educational. It uses MVC as it’s base architecture for development. As a result, it’s coding architecture is clean and simple to understand.

It has almost every important features that a good ecommerce website should have. Some of those features are here below:

Users can view all added products according to categories
It also has add to cart and checkout feature
Users can also saved items for later
Online payment system using Stripe

https://laravelproject.com/e-commerce-laravel-demo-laravel-7-application/

https://github.com/SanishGrg/Laravel7-ecommerce